Kosár
Összesen:   0,- Ft
Kosár
Kereső

Részletes keresés
Ajánló
Marcipán válogatás ajándékkosár
3 darabos ajándékkosár Szamos Marcipán rózsadesszerttel és Tokaji Aszúval. Leginkább hölgyeknek ajánlott pedagógus napra, Vaneltin napra születésnapra vagy karácsonyra.
12 800,- Ft
5 darabos ajándékkosár főszerepben az Unicum, de megtalálhatóak benne egyéb prémium termékek is. Elsősorban férfiaknak ajánljuk.
22 600,- Ft
On-line fizetés
credit-card-logos

Szállítási feltételek

Szolgáltató vállalja, hogy a megrendelt csomagokat 3 munkanapon belül a futárcég részére átadja (amennyiben a megrendelt termék raktáron van), és azok további max. 48 órán belül kiszállításra kerülnek. (A futárcég által vállalt szállítási határidő Budapestre és vidékre max. 48 óra, amely a hétköznapokra értendő)

A megrendelése után (amennyiben ezt külön bejelöli a rendelése leadásakor) telefonon fogjuk Önnel felvenni a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a részleteket.

A szállítás futárszolgálattal történik.

Budapest területén a házhozszállítás díjtalan. Budapest területén kívüli házhozszállítás esetén bruttó 2000 Forint házhozszállítási díjat számítunk fel.

A fentiektől eltérő szállítási határidők az adott árucikknél külön megjelölésre kerülnek. Amennyiben egy megrendelésen különböző szállítási határidejű árucikkek vannak, akkor a hosszabb szállítási határidő az irányadó.

Magyarország területén kívülre nem szállítunk.