Kosár
Összesen:   0,- Ft
Kosár
Kereső

Részletes keresés
Ajánló
Marcipán válogatás ajándékkosár
3 darabos ajándékkosár Szamos Marcipán rózsadesszerttel és Tokaji Aszúval. Leginkább hölgyeknek ajánlott pedagógus napra, Vaneltin napra születésnapra vagy karácsonyra.
12 800,- Ft
5 darabos ajándékkosár főszerepben az Unicum, de megtalálhatóak benne egyéb prémium termékek is. Elsősorban férfiaknak ajánljuk.
22 600,- Ft
On-line fizetés
credit-card-logos

Általános Szerződési Feltételek

1. Bevezető rendelkezések.

Az alábbiakban leírt szerződési feltételek a WebKontakt Internet Studio Kft., mint elektronikus kereskedelmi szolgáltatást nyújtó (a továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett www.tunderkosar.hu vagy www.ajandekcsomag-hazhozszallitas.hu internetes áruházban történő vásárlás jogi feltételeit tartalmazza. Ön megrendelésének jóváhagyásával az alábbi magyar nyelven írt, de nem írásos szerződést elfogadja, amely az Európai Unió vonatkozó 97/7/EK irányelvének szabályaira épülő 17/1999. (II.5.) Korm. rend. előírásainak figyelembe vételével készült. A szerződés nem javítható, illetve iktatásra nem kerül.

Kérjük, a megrendelés elküldése előtt olvassa el ezen tájékoztatót, a felmerülő kérdésével pedig forduljon hozzánk bizalommal.

Ha úgy dönt, hogy igénybe veszi az oldal szolgáltatásait és a www.ajandekcsomag-hazhozszallitas.hu oldalán megrendelést küld, akkor ezzel egyidejűleg kijelenti, hogy ismeri, magára nézve kötelezőnek tekinti, és elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, amely Ön és az üzemeltető WebKontakt Internet Studio Kft. között létrejött. A szolgáltató fenntartja a jogot, hogy előzetes egyezség és értesítés nélkül módosítsa a szerződést, a változtatások nem térhetnek el a jogszabályi előírásoktól és nem vonatkozhat a teljesítés alatt lévő megrendelésekre. Kérjük, hogy minden esetben ellenőrizze az adott, aktuálisan érvényes szerződési feltételeket.

Internetes áruházunkban csak cselekvőképes természetes ill. jogi személy vásárolhat és adhat le megrendelést. A rendelés elküldésével a megrendelő és a szolgáltató között, mint távollévők között kötött magyar nyelvű szerződés jön létre a jelen dokumentumban leírt feltételek szerint. A szolgáltató kötelezettséget vállal a megrendelés tárgyában a tőle elvárható legkörültekintőbb magatartás tanúsítására, a megrendelő kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelt árut átveszi, és a vételárat az átvételkor, előre utalással vagy bankkártyával a vásárláskor kiegyenlíti.

A szerződés oly módon jön létre, hogy a megrendelő a online shopban kiválasztott tételeket elektronikusan megrendeli. A megrendelési folyamat során Ön megismeri a termékeket, annak paramétereit, tulajdonságait és jellegzetességeit, a bruttó árakat és fizetési feltételeket, a szállítással kapcsolatos információkat és az áru átvételének módját. A megrendelés érvényesítéséhez el kell fogadnia az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF, jelen dokumentum.)

A WebKontakt Internet Studio Kft. időközönként elektronikus formában leveleket küldhet Önnek, melyről emailben bármikor leiratkozhat.

 

2. Szerződő felek azonosítása.

A szerződés a Szolgáltató, mint eladó, és a megrendelő, mint vevő között jön létre. Szolgáltató az általa üzemeltetett honlapon keresztül leadott rendelésekért felel, azt nyilvántartja és a szerződés keretei között teljesíti. A rendelés elfogadásához az Ön, vagy cége azon adatai szükségesek, amelyeket a honlap regisztrációs oldalon kell megadni. A hiányosan, hamisan, vagy pontatlanul megadott adatokkal a megrendelés elutasításra kerül, illetve a szerződés nem jön létre. Amennyiben a regisztrált adatok nem felelnek meg a valóságnak a rendelést töröljük és a teljesítésétől indoklás nélkül elállunk. A rendelés státuszáról e-mailben értesítjük.

 

3. Jótállás, szavatosság, elállás.

Abban az esetben , ha az áru sérült a Ptk. a 151/2003.(IX.22.) Korm. rend. illetve a 49/2003. (VII.30.) GKM rendelet szerint jár el az eladó. Ennek érdekében a vásárló kérheti az áru cseréjét.

Amennyiben az átvett árucikk sérült azt díjmentesen kicseréljük, kivéve, ha azt a termék információs lapján jelöltük. Amennyiben erre bármely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszafizetjük, az áru előzetes visszapostázása, illetve a cég központjába történő visszaszállítás esetén. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges.

A WebKontakt Internet Studio Kft. tizennégy napon belüli indoklás nélküli elállási jogot biztosít. Elállás esetén az értékesítő a fogyasztó által fizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 30 napon belül visszatéríti. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. Amennyiben a törvénytől eltérő szavatosságot, vagy jótállást biztosít az eladó, minden esetben az értékesített termék információs lapján teszi közzé. Az információs lapon található eltérő szavatosság vállalását jelen szerződéssel együtt kell értelmezni.

Az elállás során:

- a vevő jelzi Szolgáltató felé elállási szándékát (telefonon, írásban, e-mail-en, személyesen) 14 napon belül (az áru átvételét követő munkanaptól számítódik)

- előzőleg kell a terméket visszajuttatni az eladónak, minthogy a vásárló a vételárat visszakapta volna

- az árucikk csak az eredeti csomagolással (tehát csak mellékelni kell az eredeti csomagolást), az eredeti okmányokkal és számlával együtt szolgáltatható vissza

- amennyiben az árucikk sérült, vagy viseltes állapotban van, az eladó kérheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

Állateledelt, higiéniai cikkeket csak bontatlan csomagolásban tudunk visszavenni.

A fogyasztó kifogásait a vásárlói ügyfélszolgálat keretei között érvényesítheti.

A WebKontakt Internet Studio Kft. az új és tökéletes állapotú termékek mellett alkalmanként olyan új és használt árukészletet is kínálhat eladásra, melyeknek beszerzése kedvező feltételekkel történik. (pl. a gyártók aktuális modellválasztékában már nem szereplő és használt termékek) Ezeket az árukat az információs lapon külön megjelöljük, közöljük azok műszaki színvonalát, használhatóságát, alapvető tulajdonságát és az értékesítés feltételeit, melyek biztosítják azokat az információkat amik a vásárló döntéshozatalához szükséges.

A jogérvényesítés helye a Webkontakt Kft. telephelye: 1162 Budapest, Bekecs utca 27.

A jogérvényesítés a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet alapján készített „Jegyzőkönyv a fogyasztó kifogásáról” nevű nyomtatványon történik.

A 2015.évi CXXXVII. Törvényi módosítás alapján a székhelyben, panaszügyintézési helyben változás nem történt. A fenti jogérvényesítésre a Békéltető testület ad lehetőséget.

Budapesti Békéltető Testület:
Székhelye:1016 Budapest, Krisztina krt 99. III/310.
Levelezési cím: 1253 Budapest, Pf.: 10.
Email cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Fax: 06 (1) 488 21 86
Telefon: 06 (1) 488 21 31

 

4. Árak.

A termékek adatlapján feltüntetett ár a termék bruttó ajánlati ára. Ezenkívül külön lapon szerepel a szállítási szolgáltatás költsége (Általános Segítség 8. pont). Az ajánlati ár ennek megfelelően az adott pillanatban érvényes áru vételárából, valamint a szállítási árból tevődik össze, és csak akkor válik végleges árrá, ha a megrendelő a rendelési folyamat lépéseit szabályosan elvégzi és a rendelést jóváhagyja. A végleges ár csak a felek közös egyetértésével módosítható. Amennyiben valamely rendelés, vagy rendelések bármilyen okból módosításra, összevonásra kerülnek, a módosított rendelésre a módosítás időpontjában érvényes szállítási és fizetési kondíciók vonatkoznak.

Az árak folyamatosan követik a beszerzési árak változásait. Ezért az eladó fenntartja magának az indokolás nélküli árváltoztatás jogát, amely a már megrendelt termék árát is érintheti. Nagyobb összegű vásárlás esetén a WebKontakt Internet Studio Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a vásárlóval egyeztetve előleg fizetést kérjen.

Az internetes áruházban közölt termékek nem az aktuális készletet tükrözik! Előfordulhat, hogy a Vásárló által megrendelt terméket már a Szolgáltató sem tudja beszerezni. Ebben az esetben a WebKontakt Internet Studio Kft.-t kártérítési kötelezettség nem terheli.

Az akciós termékek esetében előfordulhat, hogy az akciós ár csak a készleten lévő termékekre érvényes.

 

5. Az eladó felelősségvállalása.  

Szolgáltató nem vállal felelősséget az információs oldalon esetlegesen előforduló elírási hibákért, az oldalon elhelyezett információk helyességéért, valóságtartalmáért. A feltüntetett képek helyenként illusztrációk, melyet nem minden esetben közlünk. Az árváltozás jogát fenntartjuk. Szolgáltató fenntartja magának a jogot a felhasználóval szemben, a szolgáltatás és a tartalom egészére, vagy csak egy részére vonatkozó törlésre, szüneteltetésére, változtatásra bármilyen okból, előzetes értesítés nélkül, illetve a szolgáltatás és tartalom teljes körű, vagy részleges megszüntetésére. Az ebből eredő károkért felelősséget nem vállalunk. Mivel a WebKontakt Internet Studio Kft. mint kereskedő lép fel az állateledel, állatfelszerelés gyártók és a vásárló között, ezért nem vállal felelősséget, semmilyen olyan kárért, amely a vásárlás után közvetlenül, vagy közvetve a megvásárolt áruval kapcsolatos. Ön kijelenti, hogy a harmadik személy által a WebKontakt Internet Studio-n keresztül nyújtott szolgáltatással kapcsolatos jogi és kártérítési vitákba nem vonja be a WebKontakt Internet Studio -t, és dolgozóit. Ezen ügyek intézése csak a gyártó és a vásárló hatáskörébe tartozik.

Panasza kivizsgálása céljából az alábbi Hivatalokhoz fordulhat:

Budapest Főváros XVI. ker. Polgármesteri Hivatal Jegyzője
Budapest XVI. ker. 1163, Havashalom utca 43. Telefon: +36 1 401-1400
Közép Magyarországi Fogyasztóvédelmi Felügyelőség Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság Tanácsadó Iroda
Budapest VIII. ker. József krt. 6. Telefon: 061/4594-999
Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara mellett működő Budapesti Békéltető Testület
Budapest I. ker. Krisztina krt. 99. Telefon: 061/4882-131

 

6. A vásárló felelősségvállalása.

Megrendelő tudomásul veszi, hogy rendelése(i) jóváhagyásával jelen szerződést elfogadja, és az itt leírtak be nem tartásával szerződésszegést követ el, melyért jogi felelősséggel tartozik. Megrendelő vállalja, hogy az általa jóváhagyott rendelésekben megrendelt árut tartalmazó küldemények átvételéről és kifizetéséről gondoskodik. Amennyiben a küldemény kézbesítése (a futár kétszer kísérli meg a csomag kiszállítását) a megrendelő hibájából meghiúsul, az ebből eredő többletköltségeket a megrendelő megtéríti Szolgáltató számára.

 

7. Pénzügyi elszámolás.

Az eladó az áru kiszállításakor minden esetben számlát küld, melyet az áru leszállításának átvételekor kell egy összegben kifizetni, illetve egyes esetekben a cég székhelyén áru átvételekor, illetve előre utalással a cég bankszámlájára.

 

8. Szállítási határidők, árak és feltételek.  

Szolgáltató vállalja, hogy a megrendelt csomagokat 3 munkanapon belül a futárcég részére átadja (amennyiben a megrendelt termék raktáron van), és azok további max. 48 órán belül kiszállításra kerülnek. (A futárcég által vállalt szállítási határidő Budapestre és vidékre max. 48 óra, amely a hétköznapokra értendő)

A megrendelése után (amennyiben ezt külön bejelöli a rendelése leadásakor) telefonon fogjuk Önnel felvenni a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a részleteket.

A szállítás futárszolgálattal történik.

Budapest területén a házhozszállítás díjtalan. Budapest területén kívüli házhozszállítás esetén bruttó 3000 Forint házhozszállítási díjat számítunk fel.

A fentiektől eltérő szállítási határidők az adott árucikknél külön megjelölésre kerülnek. Amennyiben egy megrendelésen különböző szállítási határidejű árucikkek vannak, akkor a hosszabb szállítási határidő az irányadó.

Magyarország területén kívülre nem szállítunk.

WebKontakt Internet Studio Kft. címe: 1162 Budapest, Bekecs utca 27.